Met VIVA-korting naar het sportieve festival Buiten Adem

festival buiten adem

In een oude gevangenis de tofste en nieuwste sporten uitproberen en dat combineren met drankjes en dansjes, klinkt goed toch? Op zaterdag 17 september kan het, tijdens het sportieve festival Buiten Adem, waar VIVA ook te vinden is.

Van jumping fitness tot broga en van bodyboxx tot hula hooping: tijdens het festival in de voormalig Utrechtse gevangenis De Vrije Wolf kun je meedoen met allerlei nieuwe sporten. Een work-out duurt maximaal dertig minuten, zodat je overal van kunt proeven. En daarover gesproken: er is goed eten en er zijn fijne shakes bij de foodtrucs verkrijgbaar. Verder kun je dansjes wagen – alsof dat geen sporten is – bij de dj’s en uithijgen bij de chill-out van VIVA.

Wil jij jezelf afmatten, de nieuwe fitnesstrends ontdekken of gewoon een sportieve en gezellige middag beleven met je vrienden? Speciaal voor jullie hebben we nu tijdelijk Buiten Adem-tickets met VIVA-korting! Je betaalt geen € 29,50 maar slechts € 23,60. Gebruik onderstaande kortingscode:

VIVA2016

Tickets bestel je via Buitenadem.nl. 

Let op: er is een beperkt aantal kaarten met korting beschikbaar, op = op, dus wees er snel bij!

Vanwege een tegenvallende ticketverkoop gaat Buiten Adem niet door. Mocht je al een ticket gekocht hebben, je geld wordt teruggestort.