Viva-panel test: bodylotion

Begin juni riepen we jullie op om je op te geven voor het Viva testpanel. Inmiddels is de moisturizing bodylotion van Etos aan een grondig onderzoek onderworpen.

Vijftig mensen gebruikten een week lang de bodylotion, om vervolgens een vragenlijst in te vullen. Hieruit moest blijken: heeft de bodylotion aan hun verwachtingen voldaan?

Wat werd beloofd? 
De ‘Bodylotion moisturizing voor de normale huid’ is verfrissend en zorgt voor een intensieve hydratatie van de huid. Het verzorgingscomplex met actieve moisturizers helpt de natuurlijke vochtbalans van je huid te beschermen en uitdrogen te voorkomen. De bodylotion met vitamine E trekt snel in en zorgt iedere dag voor een optimale hydratatie. Deze bodylotion is ook lekker verfrissend voor je huid na een dagje zonnen.

Is dit echt zo? Het panel heeft geoordeeld…

Het oordeel
Van de respondenten vindt 38% dat de bodylotion na het aanbrengen snel door de huid wordt opgenomen. 53% zegt dat de bodylotion redelijk snel intrekt en 10% geeft aan dat het het langzaam intrekt.

Bijna de helft vindt de bodylotion best lekker ruiken en 20% vindt de lotion zelfs heerlijk. Toch was niet iedereen zo positief: 12% vond de geur niet lekker.

55% van de testers vindt dat de lotion je huid goed hydrateert. De rest van de meningen schommelen tussen ‘normaal’ en ‘heel goed’.

Van de respondenten ervaart maarliefst 80% een verfrissend gevoel na gebruik van de bodylotion. 20% is niet tevreden over het verfrissende effect.

Aanrader?
58% van de panelleden zou de bodylotion aan haar vriendinnen aanraden. 30% twijfelt hier nog over en 12% vindt het geen aanrader.

Een greep uit de reacties
*Hij smeert goed uit, voelt fris aan, maar laat toch een zacht laagje op je huid achter.
*Zelfs voor droge plekken op de huid, een zeer goede bodylotion.
*Ik was wat verbrand door de zon en ik had geen aftersun in huis. Heb de bodylotion erop gedaan en het voelde echt heel lekker aan.
*De geur kan wel wat neutraler. Te geparfumeerd.
*Hij ruikt erg lekker, en mijn huid voelt heerlijk zacht en verzorgd.
*Gewoon een goede basic lotion die de huid redelijk hydrateert. Klopt precies bij het uiterlijk van de fles en de prijs.
*De geur van deze lotion is voor mij een beetje te saai.
*De lotion is ook heerlijk na het zonnen en mijn huid wordt er lekker zacht van.

Panelleden, bedankt voor jullie ongezouten mening!

PS Wil je ook eens mee testen? Houd dan de site goed in de gaten, er komen ongetwijfeld meer testen!

CC foto: shawncampbell