Viva’s Grote Billen Nummer

geen

Hoofddorp, 26 mei 2011 – Nederlandse vrouwen hullen hun billen steeds meer in hippe hipsters.

De jarenlang favoriete string is duidelijk op z’n retour. Dat blijkt uit een onderzoek van Viva onder ruim 2500 vrouwen. Deze week verschijnt Viva’s Grote Billen Nummer.
Om de Hollandse vrouwenkont zit steeds minder vaak een string (30%) of een slip (20%). De hipster wint zichtbaar terrein. 43% van de vrouwen hult haar billen het liefst in deze strakke boxer zonder pijpjes. Maar op het strand huppelt een kwart van de dames toch graag in tanga rond. Inderdaad: if you have it, flaunt it! 65% bindt wel even een pareo om als ze een ijsje gaat halen en 10% blijft zelfs de hele dag op haar rug liggen, zodat niemand haar achterwerk kan zien.
Honderden billen

Het onderzoek op viva.nl leerde dat ruim 50% van de Viva-vrouwen tevreden is over de eigen billen. Dat bleek wel uit Viva’s oproep om een foto van de eigen billen op te sturen: honderden billen verschenen in de redactionele mailbox. Enkele gradaties in tevredenheid: 19% vindt haar achterwerk om te smullen, 23% pronkt liever met haar borsten, 33 procent vindt dat haar billen betere tijden hebben gekend, bij 8% kun je er een glas bier op zetten en toch nog 27% geeft aan dat het een compleet maanlandschap is.

Jury van bofkonten
Het is duidelijk: billen houden vrouwen bezig. Maar wat is eigenlijk de perfecte kont? Viva werd overspoeld door billen: van keiharde spierbundels en klassieke Jennifer Lopez-konten, tot billen die zo plat zijn als de allerdunste flatscreen. Zat de ideale ertussen? Zeker weten. Viva presenteert negen goede, doorsnee derrières. Bofkonten Filemon Wesselink, Robert Vuijsje en Playboy-redacteur Danny Koks waren de kritische jury van de billenmix.

FilemonWesselink: “Een grote kont hoeft niet meteen een vette kont te zijn. Het is maar net hoe strak de huid eromheen zit. Shakira heeft de mooiste.”

Danny Koks: “Inderdaad. En grote, strakke billen zijn er wel degelijk, kijk naar Kim Kardashian.”

Robert Vuijsje: “Het verschil tussen mannen en vrouwen is simpel: mannen kijken naar vrouwenbillen om te zien wat ze ermee kunnen doen. Een vrouw kijkt ernaar alsof ze op afstand naar een kunstwerk kijkt. Ze loert naar elke kont en vergelijkt die dan met haar eigen billen. Dat is funest.”

Wil jij reageren op dit bericht?  Klik dan hier!

© foto: Inge Snelders