VIVA’s Vijf: 5x Goede voornemens

Elke week delen we in de rubriek VIVA’s Vijf onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: 5x Goede voornemens.

Kiwi Boost Book

We kijken terug op een jaar vol feestjes, reizen en andere leuke dingen en we gaan natuurlijk fris het nieuwe jaar. Maar voor een frisse start heb je soms wat hulp nodig. Daarbij wilt Zewri’s kiwi je wel helpen met een Kiwi challenge. Ze dagen je uit om alle voordelen van een kiwi te ontdekken, 7 dagen kiwi’s eten en 7 challenges. Doe jij ook mee?

Yoga By Julz

Begin het jaar relax en neem een paar yoga lessen. Yoga By Julz lanceert namelijk een nieuwe, duurzame collectie voor vrouwen die houden van mode én van relaxen. Het bewijs dat ook kleine brands kunnen kiezen voor duurzaamheid. Misschien inspireert stijlvolle yogakleding je wel om naar een yogales te gaan, of gewoon een momentje voor jezelf te nemen.

Tapperij De eeuwige jeugd

Als het je doel is om meer met vrienden af te spreken dit jaar, dan is tapperij de eeuwige jeugd perfect voor jou. De nieuwe stek van de Amsterdamse brouwerij is een tapperij, cocktailbar, spelletjes café, karaokebar en proeflokaal in één. Speciaalbieren op de tap, snacks uit de keuken, een ruim terras en vier verschillende ruimtes waar je terecht kan voor ongedwongen borrelen, spannende duellen en af en toe een dansje.

Kruidvat Nail Tape Peel-Off

Wil jij dit jaar stoppen met nagelbijten, of gewoon mooie gelakte nagels hebben? Kruidvat Nail Tape Peel-Off is een beauty must-have voor de perfect gelakte nagels. Juist als het gaat om precisiewerk zoals bij een French manicure. De tape beschermt de nagelriemen tegen ongewenste vlekken en de handen blijven netjes schoon. Op die manier vind je je nagels te mooie om ze er af te bijten.

Vichy Minéral 89

Neem dit jaar meer tijd voor jezelf. Vooral tijdens de koude wintermaanden, is het belangrijk om je huid en haar goed te verzorgen. Daar sluit Vichy zich helemaal bij aan. Zij zweren heilig bij de booster die maar uit 11 ingrediënten bestaat, waaronder 89% Mineraliserend Thermaal Water. Het versterkt de huidbarrière en zorgt ervoor dat jij stralend de dag doorkomt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.