Voor deze sterrenbeelden komt de eerste volle maan in de lente als geroepen

sterrenbeelden nieuwe maan

Het is lente! Nu stemt ons dat sowieso al zeer blij, gezien het (met een beetje geluk) betekent dat we weer een terrasje kunnen pakken in de zon. Voor deze drie sterrenbeelden breken er echter exta gouden tijden aan, en dat heeft alles te maken met de eerste volle maan in de lente.

Deze eerstvolgende vindt plaats op 28 maart. De volle maan heeft voor sommigen sowieso veel impact. Bewezen is het niet, maar sommige mensen – that’s us – slapen slechter, zijn onrustiger en voelen zich emotioneler met volle maan. Maar de sterrenbeelden Schorpioen, Tweelingen en Vissen krijgen juist hun portie geluk als het zover is.

Tweelingen

Tweeling, deze volle maan voel jij je niet emotioneel maar juist extra sociaal. Je barst van de creativiteit, dus het is een goed moment om jezelf te storten op een nieuwe hobby of passieproject. Verspil deze boost aan inspiratie niet, want je hebt de kans om serieus vooruitgang te boeken als het gaat om het tot leven brengen van je creativiteit! Ook op het gebied van de liefde belooft het een mooie tijd te worden deze lente. Plezier hebben en je hart volgen is het allerbelangrijkste voor jou, Tweelingen. 

Schorpioen

Bij volle manen voelen we ons vaak socialer en meer naar buiten gericht. Maar deze keer zul je waarschijnlijk meer geïnteresseerd zijn om naar binnen te keren. Gebruik deze tijd dan ook om je spirituele en fysieke batterijen op te laden. Neem een stapje terug, en stap uit de dagelijkse sleur om te kijken wat jou energie geeft – en wat je juist onnodig veel energie kost. Kleine momentjes voor jezelf zijn deze lente extra belangrijk voor je, zodat je volledig tot bloei kunt komen in de zomer

Vissen

Hoewel de kans groot is dat je alsnog veel emoties voelt deze volle maan, zul je hier in vergelijking met andere sterrenbeelden minder last van hebben. De maan komt als geroepen voor jou, omdat het voor jou belangrijk is om meer contact te maken met wie jij bent en wat je wilt. Praten met een psycholoog, vriendin of familielid kan helpen om erachter te komen wat jij meer in je leven wilt hebben, en waaraan je meer tijd wilt besteden om het beste in je vel te komen te zitten. Als je eenmaal meer in contact staat met jezelf, zul je beter grenzen kunnen stellen en beter aan kunnen geven wat je wel en niet wilt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Bustle | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.