What we like: 3x zo zorg je ervoor dat je meer groen in huis krijgt

groen
De een heeft wel groene vingers, de ander niet. Toch is het wel altijd gezellig, wat groen in huis. Het geeft sfeer. Daarom hebben we de 3 leukste plantenwinkels voor je op een rijtje gezet.

Explosie van groen

Groene vingers, te vinden in het oude centrum van Delft, is niet zomaar een plantenwinkel. Naast groene en uitbundig bloeiende planten hebben ze ook leuke woon- en lifestyle-accessoires. De winkel is niet te missen door de hoeveelheid planten die je buiten al staan op te wachten. Na één stap over de drempel kom je terecht in een wereld vol inspiratie.

groenevingersdelft.nl

Schatkamer

Bijzondere stekjes van eigen kweek en kamerplanten, vers groen dat letterlijk ‘lucht’ geeft: zo omschrijft Rood en bloem uit Utrecht haar planten. Maar ook in deze winkel blijft het niet bij groen alleen. De prachtige potten, botanische prints, kaarten en handgemaakte producten maken de winkel een heuse schatkamer voor iedereen die van planten houdt.

roodenbloem.nl

Lees ook
What we like: 3x de leukste en leerzaamste online workshops

Plantenasiel

Bij Plantaardig in Middelburg kun je niet alleen planten kopen, maar je kunt de jouwe ook wegbrengen naar het plantenasiel of -hotel als je er (tijdelijk of permanent) niet meer voor kunt zorgen. De winkel kun je het best omschrijven als een woonkamer vol groen, waarbij winkelhond Pablo het plaatje compleet maakt.

plantaardigmiddelburg.nl

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Beeld: GettyImages