WIN: een NIVEA Q10PLUS-GEZICHTSVERZORGINGPAKKET!

NIVEA

Wist je dat een lach gemiddeld twee jaar van je leeftijd af haalt? Reden genoeg dus om regelmatig een grote smile op je gezicht te toveren. Laat weten wat voor jou een reden is om te lachen en maak daarmee kans op een NIVEA Q10plus-gezichtsverzorgingspakket t.w.v. €66,-*.

NIVEA Q10plus Anti-Rimpel gezichtsverzorging

NIVEA heeft dus onderzocht dat je door te lachen twee jaar jonger lijkt. Maar helaas voorkomt het niet volledig dat je huid op termijn rimpels vertoont. Hier heb je een beetje hulp voor nodig van het huideigen anti-rimpel co-enzym Q10. Naarmate je ouder wordt daalt de hoeveelheid van Q10 in je huid. De huidcellen zijn hierdoor minder beschermd met als gevolg dat de huid verslapt en rimpels ontstaan. Door NIVEA Q10plus Anti-Rimpel gezichtsverzorging te gebruiken, help je je huid een handje om de eerste signalen van veroudering tegen te gaan. Meer informatie over de NIVEA Q10plus-lijn? Kijk dan op NIVEA.nl/Q10plus.

Proberen?

Laat dan hieronder wat voor jou een reden is om te glimlachen en maak daarmee kans op een NIVEA Q10plus-gezichtsverzorgingspakket t.w.v. €66,-*. De 5 winnende inzendingen worden verwerkt in VIVA.

*op basis van de consumentenadviesprijs4005808966080_HIRES2

Het is helaas niet meer mogelijk om mee te doen aan deze winactie. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.