WIN: Probeer de nieuwste sporten uit!

Allergisch voor de sportschool? We know the struggle. Maar er is hoop: VIVA testte vijf nieuwe sporten die je doen vergeten dat je calorieën aan het killen bent. Hoe we dat vonden lees je in VIVA 14. Ook uitproberen? Maak kans op gratis lessen en fijne kortingen!

Blokken van drie

Wat: Piloxing bij Dans Dansen, Amsterdam
Reactie van VIVA’s Valérie: ‘De bokstermen vliegen mij om de oren: een jab, een hoek, een uppercut.’
Nieuwsgierig geworden naar piloxing? Dans Dansen geeft speciaal voor VIVA twintig keer een kortingscode van 15% op een tienrittenkaart weg. Vul het formulier hieronder om kans te maken.

Zonder zweet

Wat: Electro Muscle Stimulation bij Bodytec Lounge, Amsterdam
Reactie van VIVA’s Sven: ‘Met EMS train je acht spiergroepen tegelijk. En het beste van alles: het duurt maar 20 minuten!’
Ook zo’n Electro Muscle Stimulation-les proberen? Dat kan! Bodytec Lounge geeft speciaal voor VIVA twintig vouchers weg ter waarde van € 50! Vul het formulier hieronder om kans te maken.

Calorieënkiller

Wat: Bootcamp Trampoline bij Fun Centrum, Amstelveen
Reactie van VIVA’s Tamara: ‘Deze work-out heeft me spieren laten voelen waarvan ik het bestaan was vergeten.’
Net als Tamara een gat in de lucht springen? Fun Centrum geeft speciaal voor VIVA drie keer twee Bootcamp trampoline-lessen weg. Vul het formulier hieronder om kans te maken.

Relaxmodus

Wat: Superles bij Bluebirds, Amsterdam
Reactie van VIVA’s Katy: ‘Na alle inspanning is het ideaal om af te sluiten met yoga: dé manier om weer zen te worden.’
Ook zo’n Superles bij Bluebirds volgen? Bluebirds geeft aan elke VIVA-lezer een gratis weekpas weg, waarmee je een week lang onbeperkt verschillende lessen kunt uitproberen. Ook verloten ze vijf speciale VIVA-abonnementen waarmee je een halfjaar gratis kunt sporten!

De ervaringen van de VIVA-redactie checken voordat je zelf aan de slag gaat? Check VIVA 14. De editie ligt in de winkel van 5 t/m 11 april of kan je hieronder online bestellen. Je kunt het blad ook online lezen via Blendle. Klik dan hier.

»Bestel VIVA online | Klik hier «