Zo ben je snel van die vervelende hik af

hik

Op z’n kop water drinken, schrikken: we doen van alles om maar van die vervelende hik af te komen. Het werkt alleen niet echt. Door deze truc ben je de hik wél zo kwijt.

Wat je moet doen? Een borrel drinken. Helaas, geen shot tequila of 43’tje, maar een klein beetje kruidenbitter, gedruppeld over een partje citroen of limoen. Eet dat partje op en voilà: je hik is binnen een paar seconden verleden tijd. Althans, volgens onderzoekers werkt het in 88 procent van de gevallen. Het proberen waard, toch?

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Libelle | Beeld Shutterstock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.