Zwoele hitsigheid

geen

De afgelopen twee dagen steeg de temperatuur, en daarmee ook de geilheid. Het was niet een echte lentedag en dus waren er geen blote benen en diepe decolletés te bekennen, maar de hitsigheid was even aanwezig als tijdens een dag in de sauna.

Uit de winterslaap
We hadden er zin in afgelopen dinsdag en woensdag. Het was duidelijk. Zodra ik ’s middags een voet buiten de deur zette voelde ik het. Er hing een sexy sfeer die ik alleen maar kan omschrijven als hitsigheid. Eindelijk zijn we uit onze winterslaap ontwaakt en de donkere grot ontvlucht. Broeierig en totaal gelukkig zaten we met zijn allen op een overvol terras. Maar het was niet alleen het zonnige warme weer waardoor de hitsigheid werd aangewakkerd, het waren vooral de minder bedekte lijven. Onze hormonen werden spontaan weer actief.

Een bleke huid
De handschoenen, sjaal en mutsen konden voor het eerst in tijden gewoon in de kast blijven, en maakten plaats voor panty’s, pumps (!), rokjes en dunne blousejes. Tot grote vreugde van de man uiteraard. En geef ze eens ongelijk; het vrouwelijk schoon is minder goed te bekijken in de winter, wanneer we alleen gehuld in dikke, vormloze, truien over straat gaan. Maar nu, nu toonden we huid! Een bleke, witte huid weliswaar, maar hé, het is wel lijf! De benen zijn voor het eerst in vier maanden weer geschoren, het haar heeft in de zon opeens zo’n extra glans, en dan hebben we het nog niet over de vrolijke twinkeling in de ogen van een gelukkige vrouw.

Sex
De mannen konden hun geluk niet op en waren niet meer te houden. Het weer schreeuwde gewoon seks. Ik kreeg spontaan van een onbekende kerel een mooi boek. Er is drie keer naar me gefloten. Ik heb meerdere blikken van knappe mannen weten vast te houden. En, ik kreeg een gratis drankje. Maar hé, sluit de vrouwen niet uit. Want hoewel we bij de eerste lentedagen toch altijd aan hitsige mannen denken die zich afvragen of we een string of een onderbroek dragen onder dat rokje, verkeerden ook de dames de afgelopen dagen in opgewonden staat. Met roze blosjes op de wangen en getuite lippen liepen we met onze kont heen en weer schuddend langs de terrassen. Probeer het nu maar niet te ontkennen!

Bron foto: Guillaume Paumier