5 momenten waarop je wel een goeie deo kan gebruiken  

Jahaaa, de betere helft van het jaar breekt weer aan. Maar naast de aangename temperaturen, buitenfeestjes en vrolijke vibes zit er ook een nadeel aan de lente en de zomer: zweet. Wedden dat je deze klotsoksel-momenten herkent?

De loeihete trouwdag

Je beste vriendin gaat trouwen en je hebt al máánden naar deze dag uitgekeken. En naar die prachtige zijden jurk die al een halfjaar op je hangt te wachten in de kast. Niets kan deze mooie dag vandaag verpesten. Totdat blijkt dat vandaag alle warmterecords gebroken gaan worden. En zweet en zijde zijn nou niet de beste vrienden…

De eerste date

Na wat heen en weer geapp is het zover: je eerste date met die leuke Tinder-match. Maar begint het allemaal nog zo keurig met een paar koppen koffie, al gauw zijn de caffeineshots vervangen voor échte shots en sta je samen te hossen in een kroeg. Op Nederlandstalige muziek. Op een dinsdagavond. Je probeert de zweetlucht te maskeren door krampachtig te dansen zonder enig gebruik van je armen. Nu maar hopen dat goeie dansmoves niet te hoog op z’n lijstje staan.

De niet zo fraaie sport-look

Het miezert, je moet nog vijf kilometer fietsen voor je bij de sportschool bent en die nieuwe schoenen beginnen nu al te knellen, maar het moment is ein-de-lijk daar: je bent op weg naar je eerste lesje crossfit. Gehuld in je zorgvuldig samengestelde sportoutfit ga jij de uitdaging aan. Tot je in de plankpositie ineens die zweetlucht ruikt. Van jezelf.

Het broeierige festival

Zodra de temperaturen omhoog schieten, schieten ook de leuke festivals als paddestoelen uit de grond. Samen met je vriendinnen begeef je je naar dat hippe muziekfeestje in het park, waar een enorme menigte al staat los te gaan in volle zon. Terwijl de dj iedereen oproept vooral z’n ‘hands up in the air’ te doen, is die zweetplek onder je arm het enige waar jij aan kunt denken.

De sollicitatie

Al weken hou je de nieuwste vacatures in de gaten en ineens is ie daar: De. Perfecte. Baan. Als klap op de vuurpijl word je uitgenodigd voor een gesprek. Je outfit is on point, je haar werkt voor de verandering mee en je bent op alle vragen voorbereid. Maar niemand is voorbereid op zweet. Tijdens het gesprek voel je de druppels over je rug roetsjen en de vlekken in je hals omhoog kruipen. Waar is de deur?!

Nooit meer zweetleed

Iedereen kan zich vast wel verplaatsen in (zeg eerlijk: minstens!) één van bovenstaande momenten. Maar hoe zorg je ervoor dat zoiets never nooit meer gebeurt? Odorex weet het wel. Want met de nieuwe Ultra Protect Cleargel ben je voortaan 48 uur (!) verzekerd van een fris gevoel – in welke situatie je je ook bevindt.

De VIVA-redactie is de uitdaging aangegaan en heeft meegedaan aan de #rechtsodorex test. Hiermee test je 7 dagen lang jouw eigen deodorant onder je linkeroksel tegen de nieuwe Odorex UItra Protect Cleargel onder je rechteroksel. Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Geef je hier op voor de test! Odorex Ultra Protect Cleargel is verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat.