Blog Zimra: Sex in het donker

Sex in het donker: dat klinkt vast voor veel vrouwen als muziek in de oren. Het is weer tijd voor een lekkere vrijpartij, maar wel met het licht uit, aub.

Waarom vinden wij het nu zóó erg om een goede sexpartij met het licht aan te hebben? Euh… waar moet ik beginnen?

  • Hij heeft je weer in één of ander super-oncharmante houding weten te wringen (een lekker standje is het wel, daar niet van…) maar alle rollen die ik heb raken elkaar bijna allemaal tegelijk op één punt aan (wat the fuck, hoe dan?) Zooo niet sexy!
  • Ee wauw… had ik altijd al zo veel cellulitis, of staat het licht ineens feller?
  • Huh, hoe komt mijn tiet daar?! Waarom hangt-ie ineens zo ver van mijn echte borst-locatie af? Even snel onopgemerkt terug in positie zetten, hop! Oh nee, gaat-ie weer. Top.

And the list goes on… Maar ook al deze gedachtes moeten we echt een dikke vinger geven. Probeer je verstand op nul te zetten en er gewoon ultiem van te genieten. Over het algemeen krijg je – in mijn ervaring – een betere sexbeurt van je vent/scharrel/onenightstand wanneer het licht aan staat.

Een man geilt namelijk enorm op het kunnen zien van jouw naakte lichaam, terwijl hij intiem is met je. viva blog sex

En op zich is dat ook vrij logisch. Hij let totaal niet op vetrollen die gek zitten of cellulitis, ik bedoel, kom op… het is een man, weet je nog? 😉 Waarschijnlijk weet hij niet eens wat cellulitis precies is, of hoe het zelfs maar ontstaat. Hij is alleen maar bezig met SEX en jouw mooie, vrouwelijke, naakte rondingen! Konden wij maar zo simpel in elkaar zitten.

Hoe dan ook dames: zolang jij met het licht aan (los van al je eigen lijf-ergernissen) een betere sexbeurt krijgt… TAKE IT! And then some more. Oftewel: gewoon lekker loslaten. Succes! xxx

Beeld: Rene de Haan