Boost your boobs en reclaim your shape

Ze keken ooit statig en stevig recht vooruit de wereld in. Brutaal en onbezonnen. Until gravity kicked in en je kinderen kreeg… Maar liefst 40% van de Europese vrouwen is na de komst van de koters minder gelukkig met haar boezem.* Tijd voor de vijfvoudige boost.

1. Oefening baart eh … stevigere borsten. Dus: aan de slag! Handen met handpalmen tegen elkaar vóór je borst met je ellebogen op schouderhoogte. Druk je handen zo’n vijftien keer krachtig tegen elkaar. Opdrukken helpt ook, net als zwemmen en roeien.

2. Veel smeersels beloven een boob-boost. Van kaviaarextracten tot karitéboter. Gebruik een gezichtsscrub voor je hals en decolleté en verwen je borsten met een maskertje van vijf eetlepels kwark, twee eetlepels honing en een scheutje olie. Tien minuten laten inwerken en afspoelen met lauw water.

3. Cupmaatje groter? Breng een beetje bronzer die iets donkerder is dan je eigen huid aan tussen en boven je borsten. Je maakt als het ware een sierlijke, ronde V. Highlight je borsten zelf met een bronzer die iets lichter is dan je eigen huid. Door het schaduweffect lijken ze groter. Op YouTube vind je ook allerlei tutorials.

4. Een goede bloedcirculatie houdt je borsten stevig en soepel. Masseer je boobies regelmatig (nog beter: láát dat doen) en spoel koud af. Begin lauw en laat de temperatuur geleidelijk zakken. Gezonde voeding is ook belangrijk: voldoende groene bladgroenten, bessen, druiven, noten, vette vis en mager vlees. Roken breekt het zo broodnodige collageen en elastine juist af.

5. Mooie, goede lingerie geeft zelfvertrouwen en kan een groot deel van je lijf weer in shape krijgen. Zorg bij het kiezen van een bh voor de juiste cupmaat (4 op de 10 vrouwen weet haar maat niet!). De nieuwe lijn van Triumph geeft je boezem een Magic Boost, zonder dat je ook maar iets hoeft te doen. Er zijn drie functionele corrigerende bh’s: de lift up, de push up en de shape up. Zo krijg je die boel in no time weer in shape!
*Triumph Female Confidence Report