‘Dit is een ideaal product tegen een blaasontsteking’

Veel vrouwen hebben regelmatig last van een blaasontsteking. Toen we op VIVA.nl opriepen om ROTER Cysticare, een medisch hulpmiddel tegen blaasontsteking, te testen, was het aantal reacties dan ook overweldigend. Meer dan 1000 vrouwen waren geïnteresseerd om deel te nemen aan het testpanel*. Goed nieuws: Bij 98% van de testers zijn de blaasontsteking symptomen afgenomen!

Beoordeeld

‘Fijn dat je meteen kunt beginnen bij het opmerken van de eerste symptomen. Zo verergert het niet en ben je er sneller vanaf.’ (Sandra, 26 jaar)

Symptonen
Uiteindelijk hebben zestig geselecteerde vrouwen ROTER Cysticare getest. Zij gaven aan dat er merkbaar verlichting van de eerste symptomen optrad. En uiteindelijk heeft ROTER Cysticare er bij 77% van het testpanel voor gezorgd dat de verergerde plasdrang afnam en bij 73% is de pijn bij het plassen binnen 48 uur daadwerkelijk verminderd.

 

‘Bedankt voor het mogen testen van ROTER Cysticare. Ik zorg dat ik dit standaard in huis heb.’ (Marian, 29 jaar)Aanraden

Bijkomend voordeel is dat je ROTER Cysticare bij de drogist op de hoek kunt halen. Op een enkeling na, zal iedereen dit product aanraden bij vriendinnen. Wat vertellen ze er dan bij? Dat het een goede werking heeft, met bestanddelen op natuurlijke basis, én dat het goed geholpen heeft.

Bestel ROTER Cysticare nu met 25% korting!

Bon Kruidvat2

Roter Cysticare is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. www.roter.nl/blaas
*Van de ruim 1000 aanmeldingen hebben 185 vrouwen een ROTER Cysticare verpakking ontvangen om dit product te testen. Hiervan hebben 60 vrouwen het product daadwerkelijk getest (juni 2015).

Beeld: iStock