Een onaangename geur, overmatige afscheiding of jeuk down under?

Misschien niet het eerste wat je bespreekt tijdens een avondje wijn drinken met vriendinnen, maar 75 procent van de vrouwen heeft weleens last van vaginale ongemakken. Een onaangename (vis)geur of overmatige afscheiding (die vaak grijs van kleur is) zijn klachten die vaker terug kunnen komen, net als irritatie, pijn, een branderig gevoel of jeuk down under. Erg vervelend.

Hoe ontstaat het?

In je vagina leven verschillende soorten bacteriën en schimmels, ook wel de vaginale flora genoemd. Tussen die soorten bestaat een natuurlijk evenwicht. Maar als bepaalde bacteriën gaan overheersen, raakt de vaginale flora verstoord. Dit zorgt voor een bacteriële disbalans, waarbij je verschillende klachten kunt krijgen.

Hoe kom je er vanaf?

Die klachten kun je behandelen met Multi-Gyn ActiGel: een geconcentreerde gel met natuurlijke ingrediënten die het natuurlijk evenwicht van de vaginale flora helpt herstellen. De gel:

  • behandelt bacteriële vaginale ongemakken;
  • vermindert onaangename geur en afscheiding;
  • werkt direct verzachtend bij jeuk en irritatie;
  • optimaliseert de onderlinge balans in de vaginale flora.

Testen?

Wil je zelf ervaren of Multi-Gyn ActiGel helpt bij deze vaginale ongemakken? In samenwerking met hettestpanel.nl geven wij 150 testers de kans om de gel uit te proberen. Meld je hier aan.