Hallelujah: er is nu dus een spray tegen decolletézweet en schurende dijen

Het is misschien niet het meest sexy onderwerp, maar velen hebben er nou eenmaal weleens last van: tietzweet. Of om het netjes te houden: decolletézweet. De een heeft het vooral in de zomer, de ander tijdens een flinke work-out. En ja, dat levert dan af en toe een paar natte plekjes op je shirt op. Niks aan te doen, zou je denken. Maar er blijkt nu een wondermiddel genaamd Bust Dust op de markt te zijn, waardoor dat zweet tussen je borsten als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Bij het bedrijf Megababe verzonnen ze namelijk dé oplossing tegen de zweetplekjes tussen je voorgevel. Het resultaat: een honderd procent natuurlijke poeder dat je op en rond je borstpartij kunt sprayen, waardoor akelige plekjes voorgoed tot de verleden tijd horen. Ideaal voor de (althans, dat hopen we) warme maanden die ons te wachten staan.

Lekker sprayen

Maar ook voor wie niet zozeer last heeft van tietzweet maar wel andere zomerse ongemakken, is Megababe aan de slag gegaan om een handige spray voor te ontwikkelen. De welbekende schurende dijen zouden namelijk te verhelpen zijn met de zogenoemde Thigh Rescue. Weg rode en pijnlijke plekken, hallo zijdezachte benen. Wij zijn om!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron: Beautify | Beeld: iStock