Lifehack: zo draag je topjes zonder het zien van je bh

lifehack strapless

Het is weer zomer! Tijd voor korte tops en blote schouders. Soms heb je helemaal geen zin om dan ook nog die bh uit de kast te trekken, maar heb je wel die ondersteuning nodig. Wij hebben dé lifehack die jouw leven een beetje makkelijker zal maken. 

Lifehack

TikTok is onze held als het gaat om lifehacks. Zo kwamen we er al achter hoe je een bh draagt bij een topje met een open rug en ontdekte we dat je die touwtjesbikini op eindeloos veel manieren kunt dragen. Ook nu hebben we op TikTok een briljante hack gevonden die ervoor zorgt dat je zorgeloos over straat kunt zonder bh.

Vulling

Je kent ze vast wel: de vulling die in je bikinitopjes of sportbh’s zit. Meestal vrij nutteloos, tot deze hack. De kunst is om deze vulling uit de tops te halen en een kant van de padding eraf te pulken. Zo blijf de afgescheurde kant plakken aan stof en kun je ze onder je onder moeilijke topjes plakken. Snap je het nou nog niet helemaal? Cecilia legt het voor je uit:

@ceciliabootySommer wir kommen! 🐞☀️#fy #girlshack #girlytiktok #fürdich #fyp #girls #brahack #tops #tangtop #hack #diy #totourial #fürdichseite #girlssupport♬ my ordinary life by the living tombstone – go read hells paradise

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: TikTok | Beeld Unsplash