Free the nipple: Lizzo worstelt met een tepelsticker en dat is net zo pijnlijk als het klinkt

tepelsticker

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Voeg daar na dit filmpje nog maar een activiteit aan toe die je niet voor je lol doet: tepelstickers verwijderen. 

Tepelstickers kunnen een uitkomst zijn als je niet wil dat tepels vrolijk door (doorschijnende) tops priemen. Lizzo demonstreert op Instagram ook levendig dat die stickers vervolgens verwijderen geen kattenpis is. “Help”, begint ze het pijnlijke tafereel. Kreunend, slurpend en gillend probeert ze de sticker van haar borst te trekken. “Ik geloof dat ik nu mijn huid eraf trek.”

View this post on Instagram

Sneak peek of my exclusive onlyfans content 😫

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Sneak peek

Hoe het afgelopen is met Lizzo en haar tepel zullen we nooit weten. Misschien dat de echte fans binnenkort meer informatie krijgen, want de popster schrijft bij de video dat deze martelgang een sneak peek is van de ‘fan exclusive content’ die ze binnenkort wil aanbieden.

Klaar met body positivity

Naast taboedoorbrekende video’s is de zangeres niet bang zich uit te spreken rondom controversiële onderwerpen. Zo gaf ze onlangs aan dat ze nu wel klaar is met de term ‘body positivity’. “Het is te commercieel geworden. Als je nu op de hashtag zoekt, zie je slanke meisjes met curves.” Lizzo wil daarnaast niet dat grotere vrouwen nu geaccepteerd worden alleen omdat de term zo mainstream is geworden.

“Ik wil graag body-normative zijn. Ik wil mijn lichaam normaliseren, niet alleen omdat het nu een coole movement is. Dik zijn is niet body positive. Nee, dik zijn is normaal. Ik ben het de mensen die hiermee zijn begonnen verschuldigd nu niet te stoppen. Mensen moeten weer ongemakkelijk worden, zodat we de veranderingen kunnen doorzetten. Verandering is altijd ongemakkelijk, toch?”

View this post on Instagram

BBW THE B STAND FOR BREAKFAST 🔥

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: BBC | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.