Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal personen: 2 volwassenen
Ingrediënten:
– 500 gram kipfilet
– 1 courgette
– 75 gram rucola
– 75 gram cashewnoten
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 2 theelepels paprikapoeder
– boter
– olijfolie
– snufje peper en zout
Bereidingswijze:
1. Snijdt de kipfilet in platte plakken, niet in reepjes.
2. Leg dit in een schaal en voeg 5 eetlepels olijfolie toe.
3. Meng de kruiden door elkaar en voeg dit toe aan de kipfilet. Laat het dan even marineren
4. Snijdt ondertussen de courgette in plakken en bak deze goud bruin in de boter.
5. Bak hierna de kipfilet totdat het gaar is.
6. Doe de rucola sla in een schaal en doe hier wat olijfolie op. Leg daarna de gebakken courgette en de kipfilet er bovenop. Bestrooi het als laatste met de cashewnoten.
Bron: voedzaam en snel
Delen