Getest: Multi-Gyn ActiGel tegen vaginale klachten

seksspeeltjes op afstand

Niemand praat graag over vaginale ongemakken, maar 75% van de vrouwen heeft er in haar leven wel eens last van. Geurtjes, overmatige afscheiding of irritatie kunnen zorgen voor awkward situaties. No worries, er is een oplossing.

 90% van de testers geeft aan dat Multi-Gyn ActiGel ervoor heeft gezorgd dat haar onaangename vaginale geur is verminderd

Zelfverzekerder in de slaapkamer

Maar liefst 2000 vrouwen tussen de 22 en 46 jaar meldden zich aan om Multi-Gyn ActiGel te testen in de strijd tegen hun vaginale klachten. Zij ervaarden op dat moment nare luchtjes, meer afscheiding en irritatie en waren op zoek naar snelle oplossing. Maar liefst 89% van alle testers vindt dat Multi-Gyn ActiGel haar klachten snel heeft opgelost en 83% zit na gebruik lekkerder in haar vel. Christina: “Ik voel me zelfverzekerder in de slaapkamer.”

 7,6 – Dat is het cijfer dat het testpanel geeft aan de gelMG_ActiGel_NL

 

Snelle verlichting van klachten

Multi-Gyn ActiGel is makkelijk in gebruik. Je hoeft de gel alleen maar voorzichtig met je vingers of met de bijgeleverde applicator aan te brengen op de probleemzone. Er zal kort daarna een tintelend gevoel ontstaan. Sylvia: “Daar moest ik wel even aan wennen.” Voor 88% van de testers voldoet de gel aan haar verwachtingen en 88% raadt Multi-Gyn ActiGel dan ook aan bij vrouwen die last hebben down under. Een prettige oplossing tegen vaginale ongemakken!

Multi-Gyn ActiGel is een medisch hulpmiddel, dus lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzingen. 

De Multi-Gyn ActiGel is getest door 128 deelnemers van Hettestpanel.nl, maart 2016.

Beeld: iStock