Vooraf zien hoe een borstvergroting jou zou staan? Dat kan!

De kans dat je lichaam niet meer hetzelfde is na een zwangerschap, is groot. Je lichaam kan zelfs dusdanig veranderen dat je je niet meer thuis voelt in je eigen lijf.

Het effect van je keuzes in 3D op het scherm

Een borstvergroting kan helpen om weer je ‘oude ik’ te worden. Maar daarbij komen ook weer heel wat vragen opdoemen. Hoe weet je wat je mag verwachten? Past de nieuwe cupmaat straks wel bij je lichaam? En welke vorm is je op het lijf geschreven? Deze vragen worden allemaal beantwoord bij het nieuwe Bergman Clinics 3D-Consult™.Brunette young woman in lingerie looking in mirror

Je borsten in 3D

Met het Bergman Clinics 3D-Consult™ wordt er een 3D-simulatie toegevoegd aan het consult voor een borstvergroting. Hierbij wordt er een scan van je bovenlichaam gemaakt, waarna dit in 3D wordt weergegeven op een scherm. Vervolgens kun je alle mogelijkheden direct op je lichaam bekijken, zoals welke cupmaat of welke vorm implantaten het beste bij jouw lijf passen. Je krijgt direct een goed beeld wat voor invloed je keuzes hebben op de verhoudingen en het resultaat dat je voor ogen hebt. Zo kun je een goed doordachte beslissing maken waar je een goed gevoel bij krijgt. Bovendien kun je thuis alles nog eens rustig bekijken en eventueel bespreken met je partner of een vriend(in).

Probeer het alvast uit!

Thuis de 3D-simulatie alvast uitproberen? Met de lightversie kun je op je eigen smartphone, tablet of PC kijken wat het beste bij je past. Je vindt ‘m op bergmanclinics.nl/3D-Consult. Ben je al overtuigd? Op deze site kun je ook alvast een afspraak inplannen voor een consult met 3D-simulatie.