Jij in Anybody? Krijg een relaxte spa-dag cadeau!

Ben je trots op je lichaam? Wil je een bijzonder verhaal vertellen over jouw lijf of anderen laten weten dat ze niet de enigen zijn die lak hebben het schoonheidsideaal? Meld je dan aan voor Anybody. Dan mag je daarna een dag relaxen bij Thermen Bussloo.

Zo werkt het

We nodigen je uit in de studio van fotograaf Elisabeth van Dorp in Amsterdam voor de fotoshoot en het interview. Je hoofd wordt niet gefotografeerd. Na afloop krijg je twee entreevouchers t.w.v. € 32,50 voor Thermen Bussloo.

Zo meld je je aan

Wil je in je eentje op de foto? Of toch liever met je man, moeder of beste vriendin? Alles kan! Stuur een mail met je (of jullie) naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer naar anybody@viva.nl o.v.v. ‘Anybody’. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor de fotoshoot.

Opwarmen & afkoelen

Of je nou even je ogen sluit in een van de rustruimtes of vanuit de panoramasauna over het meer staart: bij Thermen Bussloo hebben ze relaxen tot kunst verheven. Toe aan het warmere werk? Kom op stoom in het Osmaanse badhuis en zweet erop los in de op hout gestookte aardesauna, waar de temperatuur oploopt tot 100°C. Afkoelen kan ook: in een van de dompelbaden, de raindancer of, heel old school, onder een houten stortemmer. Meer weten? Kijk op thermenbussloo.nl.