Redenen om kleine borsten te koesteren

Zou je liever grotere borsten willen? Ho! Stop! Koester je kleine borsten, want ze zijn awesome.

  1. Ze zullen niet snel gaan hangen. Je hebt ze vast wel eens gezien in de sauna: van die treurwilg borsten die sip met de tepels naar de grond staren. Die van jou trotseren moeiteloos de zwaartekracht en laten het koppie niet zo snel hangen.
  2. Ze leiden niet af. De grootste klacht van vrouwen met big boobs: mannen staren altijd eerst naar hun jetsers, en kijken dan pas naar hun gezicht. Met een bescheiden boezem heb je daar geen last van.
  3. Je houdt seksisten buiten de deur. Mannen die een voorkeur hebben voor grote borsten, blijken vaker een vijandige en seksistische kijk op vrouwen te hebben. Onderzoek van de Universiteit van Westminster wijst dat uit. Goeie reden om geen grote bos hout voor de deur te willen.
  4. Je hoeft geen fortuin uit te geven aan een beha. Grote borsten vragen om een goeie, stevige beha en dat kan flink in de papieren lopen. Jij kunt prima uit de voeten met een H&M-gevalletje, of zelfs zonder!
  5. Je hebt ruime keus in bikini’s. Waarbij je niet bang hoeft te zijn dat je tiet eruit floept.
  6. Je voelt er meer mee. In grote borsten zit meer vetweefsel dan klierweefsel, waardoor ze soms minder gevoelig zijn dan kleine exemplaren. Dat blijkt uit een onderzoek aan de Universiteit van Wenen. Door dat laagje vet zijn grote borsten moeilijker te stimuleren.
  7. Je hebt minder ‘borstenpijn’. Voor een rondje joggen of ingewikkelde yogahouding draai jij je hand niet om, want last van stuiterende tetten zul je niet hebben. In tegenstelling tot vrouwen met grote borsten zal jouw voorgevel nooit voor nek- of rugklachten zorgen.
  8. Je kunt een diep decolleté aan. Als je een jurkje met een V-hals draagt, ben je charmant en gracieus. Niks geen oncharmante gleuf tussen je boobies.
  9. De celebs koesteren ze ook. Kate Moss, Selena Gomez, Kristen Steward, Taylor Swift: allemaal bloedmooie vrouwen die echt niet minder vrouwelijk zijn met hun kleine borsten.

In VIVA 14 lees je alles over borstvergrotingen: waarom wel of niet? Haal het blad deze week in de winkel of bestel het online. Het artikel lezen op Blendle kan ook.

Lees ook:
Dingen die je nog niet wist over borsten.
Dingen die alleen vrouwen met dikke billen begrijpen.
Dit verandert er aan je borsten als je zwanger bent