Terug in topvorm

borstvergroting

Na bijvoorbeeld een zwangerschap of dieet is je lichaam soms zo veranderd dat je je er niet meer helemaal in thuis voelt. Dan kun je een borstvergroting overwegen. Een goede voorbereiding is daarbij het halve werk. Om ervoor te zorgen dat je precies weet wat je kunt verwachten en of je gekozen borsten bij je lichaam passen, heeft Bergman Clinics iets nieuws.

Bergman Clinics 3D-Consult™
Past de nieuwe cupmaat straks wel bij je lichaam? En welke vorm kun je het beste hebben? Met het nieuwe Bergman Clinics 3D-Consult™ krijg je die vragen nu vooraf nog beter beantwoord.

Het effect van je keuzes in 3D op het scherm
Met Bergman Clinics 3D-Consult™ wordt er een 3D-simulatie toegevoegd aan het consult voor een borstvergroting. De arts maakt een scan van het bovenlichaam, die daarna in 3D wordt weergegeven op een scherm. Vervolgens kun je samen met de arts alle mogelijkheden direct op je lichaam bekijken. Zoals welke cupmaat het beste past bij je wensen. En welke vorm implantaten het best zouden zijn. Je krijgt meteen een goed beeld van wat je keuzes voor invloed hebben op het beoogde eindresultaat en hoe de verhoudingen zullen worden. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen waarbij je een goed gevoel hebt. Bovendien kun je thuis alles nog eens rustig bekijken en eventueel bespreken met je partner of een vriend(in).

borstvergrotingProbeer het zelfborstvergroting
De 3D-simulatie thuis alvast uitproberen? Met de lightversie kun je op je smartphone, tablet of PC zien wat het beste bij je past. Nu exclusief op bergmanclinics.nl/3D-Consult. Ben je al overtuigd? Op deze website kun je ook een afspraak maken voor een consult met 3D-simulatie.