Viva’s Testpanel: Kruidenspray

Je leest het goed: ‘kruidenspray’, een flesje met 100% verse kruiden die je gelijkmatig over een maaltijd kunt vernevelen. Kunnen we dit een revolutie in het kruidenrek noemen? Test het zelf!

Spray je favoriete smaakmaker
Met de spray verspreid je kruiden en specerijen gedoseerd over de gerechten en voorkom je verspilling. Een flesje met bijvoorbeeld basilicumextract wordt gemaakt van 600 gram (!) verse basilicum met een kleine toevoeging (2%) van zonnebloemolie. Ieder flesje bevat ongeveer 300 sprays en met maar 1 of 2 keer sprayen breng je warme of koude gerechten al op smaak. In het sap van kruiden en specerijen bevindt zich de puurste en krachtigste smaak. Door de unieke extractiemethode van vers geoogste specerijen blijven smaak en geur volledig intact.

De kruidensprays bevatten geen kunstmatige toevoegingen als kleurstoffen of conserveermiddelen, zijn GM (genetische modificatie) vrij én hebben een lange houdbaarheid van ruim 1½ jaar!  De spray is verkrijgbaar in de varianten knoflook, basilicum, chili peper en pepermix.

Test de kruidenspray
Het Viva Panel test de kruidenspray basilicum. Wij zijn op zoek naar vijftig geïnteresseerden die een flesje willen uitproberen. Ben jij benieuwd of de spray een ideale basis voor je kruidenrek is? Geef je dan op! Door het formulier in te vullen geef je je op voor Viva’s Testpanel en dit testpanel product.

Je kunt je niet meer opgeven voor dit testpanel, op dit moment wordt de selectie gemaakt. Geselecteerden ontvangen per mail bericht en krijgen een flesje thuis gestuurd.

 

De basilicum- en de andere kruidensprays zijn te bestellen via de webshop van cookandco.nl.