Vrijdag 16 maart: de Nationale dag van zo ongeveer alles

Vaginadag

Misschien had je het al gemerkt: vrijdag 16 maart is door zo ongeveer alles gebombardeerd tot ‘de dag van’. Het is vandaag namelijk: Nationale Pannenkoekendag, Rokjesdag, World Sleep Day, én Nationale Vaginadag. Koffietijd besloot dat het tijd was dat onze vulva ook een eigen momentje kreeg en dus stond de aflevering vanochtend geheel in het teken van, jawel, onze flamoes.

Zo vertelden Bobbi Eden en Emma Wortelboer enthousiast over hun ervaringen met hun vagina en stelde Prins van den Bergh een ‘vaginagezond’ menu samen. Want, ja, dat bestaat. De aflevering kun je hieronder terugkijken.
Overigens worden de (jonge)heren niet vergeten: bij 5 Uur Live schuiven onder andere Jan Heemskerk, Eddy Zoëy, Charly Luske aan om eens te bomen over hun piemel.

Nou zijn wij zijn niet de lulligste (ah, flauw), dus we hebben drie (handige) artikelen over je lady parts weer eens opgezocht:

  1. Weg met dat taboe: vrouwen laten zich fotograferen voor, tijdens en na een orgasme

  2. Klaarkomen door penetratie: waarom het veel vrouwen niet lukt en hoe je het kunt stimuleren

  3. Hoe sporten daar beneden voor problemen kan zorgen (en hoe je die voorkomt)

 

 

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Televizier | Beeld Shutterstock
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.