Wil jij ROTER Cysticare, 5 daagse kuur bij blaasontsteking, testen?

blaasontsteking

Heb jij last van een branderig gevoel bij het plassen? Ga je veel vaker dan normaal naar de w.c.? Dan heb je waarschijnlijk een blaasontsteking. Misschien hoor jij wel bij de 51% van de Nederlandse vrouwen waarbij dit euvel een aantal keer per jaar terugkomt. Geef je dan zeker op om de nieuwe 5-daagse kuur van ROTER Cysticare* te testen.

Wat is ROTER Cysticare?

ROTER Cysticare is het eerste klinisch bewezen hulpmiddel tegen blaasontsteking dat niet gebaseerd is op cranberry. Deze nieuwe 5-daagse kuur, die je bij de drogist kunt halen, bevat actieve ingrediënten (Gelatine, Xuloglucaan, Propolis en Hibiscus) en heeft een dubbele werking die de E-coli bacteriën bestrijdt. De Escherichia coli ofwel E-coli bacterie is veelal dé boosdoener bij een blaasontsteking.

Gratis testen?

Heb jij last van een blaasontsteking? Soms terugkerend? Geef je dan zeker op om ROTER Cysticare* gratis te testen. Dit doe je door een e-mail te sturen naar testpanel@roter.nl met jouw gegevens (naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en jouw blaasontsteking symptomen op dit moment of eerst herkenbare symptomen). Dezelfde week ontvang je ROTER Cysticare op je deurmat. Let op: op=op! Belangrijk is om direct te starten met de 5-daagse kuur bij het opmerken van de eerste symptomen van een blaasontsteking. Vervolgens word je gevraagd een vragenformulier in te vullen dat je per e-mail ontvangt.

Wat krijg je ervoor terug?

Als je een blaasontsteking te pakken hebt, of weet hoe vervelend het is, weet je ook hoe belangrijk een effectieve behandeling is. Dit is je kans om gratis ROTER Cysticare te proberen. Belangrijk: op = op! Je ontvangt een extra ROTER Cysticare verpakking t.w.v. €19,95 toegestuurd als dank voor deelname. Natuurlijk met als doel een effectieve behandeling van je blaasontsteking (mits zo gebruikt als wordt geadviseerd).

Wil je meer informatie? Klik dan hier of mail naar testpanel@roter.nl.

*Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
**De combinatie van Xyloglucaan en Gelatine pakt het probleem bij de wortel aan: het legt een beschermende film in de darm en verhindert dat de E-coli bacterie zich gaat verspreiden. Met de toevoeging van hibiscus en propolis dringt Roter Cysticare de E.coli bacterie in de blaas terug.

Beeld: iStock