Zes voordelen van grote borsten

grote borsten

Ben jij gezegend met een flinke voorgevel? Ze zitten heus weleens in de weg, maar grote borsten hebben ook zo hun voordelen.

  1. Goed figuur. Je lovehandles vallen minder op doordat de aandacht daarboven blijft hangen. Ook op dat buikje let echt helemaal niemand.
  2. Sexy decolleté. Shirtjes met een laag uitgesneden hals staan jou geweldig. Kom maar op met dat decolleté.
  3. Men love boobs. Grote borsten zijn de fantasie van menig man, dus met een bovengemiddelde borstpartij wek je sneller zijn aandacht. Doe er je voordeel mee.
  4. Lekker warm. Een grote cupmaat kan goed van pas komen in de winter. Want het vetweefsel in je borsten zorgt ervoor dat je lichaam beter warm blijft.
  5. +2 tijdens de sex. Je hebt twee extra speeltjes in bed. Weleens gegoogeld op wat je tussen de lakens allemaal met die boobies kan? De mogelijkheden zijn eindeloos.
  6. No need for a push-up. Lingerie staat jou perfect. Wie wil er nu geen goedgevulde beha zonder kunstmatige opvulling?

In VIVA 14 lees je alles over borstvergrotingen: waarom wel of niet? Haal het blad deze week in de winkel of bestel het online. Het artikel lezen op Blendle kan ook.

Lees ook:
Dingen die je nog niet wist over borsten.
Dingen die alleen vrouwen met dikke billen begrijpen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.