Korting op huidverzorging van Vichy!

Vicky korting

’s Morgens zie je er altijd stralend uit, maar na een hectische werkdag is daar niets meer van over… Je hebt rimpels en kringen onder je ogen en je huid krijgt een doffe teint. Gevolg: je ziet er moe en ouder uit. Herkenbaar? Niet meer nodig, met Vichy. Zij hebben een nieuwe crème die niet alleen op de lange termijn maar ook gedurende de dag huidveroudering tegengaat. En jij mag hem testen mét korting!

Leuk zo’n nieuwe anti-aging crème, maar werkt het ook echt? 111 vrouwen van hettestpanel.nl tussen de 40 en 50 jaar met verschillende huidtypen gingen tekenen van vermoeidheid en veroudering tegen met Vichy Liftactiv Supreme. Dit waren de bevindingen.

Tot aan de avond
96% van de vrouwen is (zeer) tevreden met Liftactiv Supreme van Vichy. 77% vindt dat de anti-aging crème zorgt voor gladdere en jongere gelaatstrekken tot aan de avond en 72% merkt dat haar huid er jonger uitziet, overdag én ’s avonds.

Minder rimpels
Sandra (45): ‘Mijn diepe fronsrimpel is al na 3 weken minder diep en mijn wallen en donkere kringen zijn zo goed als verdwenen.’ Dat Liftactiv Supreme van Vichy rimpels en kringen onder je ogen tegengaat, kan Sandra dus alleen maar beamen. Ook Ellen (50) is enthousiast. ‘Mijn huid ziet er gladder uit en de rimpels zijn minder diep. Bovendien heb ik minder last van kringen onder mijn ogen en lijken mijn pigmentvlekken iets te vervagen. Voor Betty (46) is dat corrigerende effect bij rimpels en een vermoeide huid de belangrijkste reden om Liftactiv Supreme te gebruiken.

Lekkere geur en stralende huid
Bij een anti-aging crème is niet alleen het effect belangrijk, ook de geur kan ervoor zorgen of je wel of niet fan bent. Bij de nieuwe crème van Vichy zit dat wel goed. 95% van de vrouwen vindt de geur van Liftactiv Supreme aanspreken. En dat niet alleen: 81% vindt dat haar gezicht straalt door de nieuwe crème.

Conclusie
Gemiddeld krijgt Liftactiv Supreme van Vichy een 8,0. Een supergoeie score dus! Maar dat niet alleen: 83% van de vrouwen zou ‘m aan familie, vrienden en/of kennissen aanbevelen. Een van die vrouwen is Karin (42). ‘Liftactiv Supreme is voor mij een geweldige ontdekking. Na jarenlang gezocht te hebben naar de crème die ik fijn vond, heb ik hem eindelijk gevonden. Ik zie nu na een paar weken echt al verschil: mijn huid straalt, is zacht en soepel en mijn lijntjes zijn minder diep. Liftactiv Supreme maakt me BLIJ!’

Zelf proberen met korting?Vichy

Wil jij de nieuwe Liftactiv Supreme zelf testen? Dan heeft Vichy een fijne aanbieding voor je! Met deze coupon krijg je €5 korting op alle Liftactiv producten. Wat moet je doen? Open de afbeelding hiernaast door erop te klikken, klik vervolgens op rechtermuisknop en daarna op ‘afdrukken’. Zo kan je de afbeelding uitprinten. Vul ‘m vervolgens volledig in en neem hem mee naar jouw apotheek.

Meer informatie over Liftactiv Supreme van Vichy of over de verkooppunten bij jou in de buurt? Kijk op Liftactiv.nl.