7x leuke kinderfilms die vanaf mei op Netflix staan

sinterklaasfilms netflix

Een nieuwe maand = nieuw Netflix-aanbod! Dit zijn de leukste kinderfilms en -series die je vanaf mei kunt kijken.

 1. De GVR
  De kleine Sofie wordt door een grote vriendelijke reus meegenomen naar de wondere wereld van Reuzenland. Sofie en de GVR beginnen er aan een avontuur om een invasie van mensenetende reuzen te stoppen die van plan zijn de mensenwereld te bestormen. Vanaf 1 mei
 2. ALVINNN!!! En de Chipmunks
  De muzikale eekhoorn Alvin en zijn broers zijn opgevoed door hun mensenvader Dave als echte kinderen. Ze gaan naar school, halen kattenkwaad uit en geven concerten. Vanaf 1 mei.
 3. Kong: Koning van de apen, seizoen 2
  In 2050 wil een kwaadaardige wetenschapper een leger van robot-dinosaurussen vrijlaten. Kong en zijn vrienden moeten de boel redden. Vanaf 4 mei.
 4. Pup Star: World Tour
  Pup Star is terug in een nieuwe film waarin de populaire zingende honden op wereldreis gaan. Tiny en haar vrienden leren fantastische nieuwe nummers en ontmoeten andere viervoetige zangers en zangeressen van over de hele wereld. Vanaf 5 mei.
 5. Spirit – Samen Vrij, seizoen 5
  In een stadje in het Wilde Westen komt het 12 jarige stadsmeisje Lucky, een wilde mustang tegen met de naam Spirit. Ook sluit Lucky vriendschap met Pru en Abigail en gaan ze met hun paarden iedere dag op avontuur. Vanaf 11 mei.
 6. Spy Kids 3: Game Over
  In het derde deel van Spy Kids, wordt Carmen per ongeluk opgesloten in een virtueel computerspel, ontworpen door de geheimzinnige Toymaker. Juni moet alles uit de kast halen om zijn zusje te redden, en de wereld te behoeden van de Toymaker. Vanaf 21 mei
 7. Trollenjagers, deel 3
  Jim is een gewone jongen, totdat hij een magisch amulet vindt waardoor hij een trollenjager wordt. Hij wordt een beschermer en hij moet de wereld van de mensen gescheiden houden van de geheime trollenwereld. Vanaf 25 mei.
Beeld: Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.