Amy Schumer bevallen van zoontje

Amy Schumer

Amy Schumer is maandag bevallen van een zoontje. De comédienne plaatste op Instagram een foto met haar nieuwe spruit en haar echtgenoot Chris Fischer.

Schumer was de afgelopen maanden op Instagram heel open over haar zwangerschapsperikelen. Vorige week ontkende ze de geruchten nog dat ze al was bevallen, door te delen dat ze nog steeds ‘zwanger en aan het overgeven’ was.

En inderdaad, de snelle rekenaar weet dat Amy op dezelfde dag als Meghan is bevallen. Aan Amy de eer om daar een grapje over te maken. Het bijschrift luidt dan ook: ’10:55 pm last night. Our royal baby was born.’

Trouwen

De comédienne en haar man Chris maakten eind oktober bekend een eerste kind te verwachten. Amy en Chris trouwden afgelopen februari, enkele maanden nadat ze aan elkaar waren voorgesteld door de assistente van Amy, die de zus van Chris is.

Bron & beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!