Amy Schumer laat zien hoe het leven met een 2-jarige er echt aan toe gaat

Amy Schumer

Hoe rijk of beroemd je ook bent, één ding verandert niet: een ouder zijn is pittig. Al helemaal als je de ouder bent van een 2-jarig kind. Amy Schumer deinst niet terug voor een flinke dosis keepin’ it real en laat in een hilarische video de huidige staat van haar huis zien. 

De situatie: een keuken vol vuile vaat met aangekoekte resten, aangevroten mandarijnen, flesjes, potjes, geopende pakken en basically rommel zo ver het oog reikt. Temidden van die chaos staat de vrolijke Amy in een tie-dye shirt te verkondigen dat ze duidelijk ‘echt geen hulp in huis nodig heeft’ terwijl ze amper haar lach kan inhouden. ‘Ik denk dat we tot veel meer in staat zijn dan we dachten’, grapt de comedian.

Tekst gaat verder onder video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @amyschumer

Geen nanny meer

Eerder deelde Amy dat haar nanny Jane nadat ze in quarantaine zat met haar, haar man Chris en de bijna 2-jarige zoon Gene terugkeert naar haar studie. Ze kan daarom niet meer zorgen voor Gene. ‘We hebben nu geen kinderopvang meer. Liefde voor Jane die zich voor nu focust op haar studie. Iemand tips voor het knippen van peuterteennagels?’

Schermtijd

In een andere geestige video verkondigt Amy met een stalen gezicht dat haar kind geen schermtijd krijgt. ‘In plaats daarvan lezen we hem liever schattige boekjes voor’, zegt ze terwijl de kleine Gene onbewogen naar een scherm staart en niet reageert op de vragen van zijn moeder. In een tijd van onberispelijke Insta-moms met perfect geklede kinderen in gepolijste huizen kunnen we maar één ding zeggen: Amy, we love you.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @amyschumer

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Mama Mia | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.