Babynieuws! Zangeres Tabitha in verwachting van eerste kindje

Tabitha verloving

Tabitha Foen-A-Foe is in verwachting van haar eerste kindje. De 28-jarige zangeres, die vorige jaar de meest gestreamde vrouwelijke Nederlandse artiest was, plaatste maandag op haar Instagram-account een foto waarop zij haar buik toont.

Tabitha eerste kindje

Haar vriend Mauron staat naast haar, met ontbloot bovenlijf, en kust teder haar voorhoofd. Bij de foto staat de tekst: ‘From love you were created, with love you will grow. In love we’ll be waiting, to forever hold you close.’

Beste Zangers

Tabitha brak door met hits als Hij is van mij, Slapen met het licht aan, Het spijt me niet en Moment. Momenteel is ze ook te zien in het programma Beste Zangers. In september bracht Tabitha haar debuutalbum uit, Hallo met mij.

Drie jaar samen

Het tweetal is al drie jaar samen. Tabitha en Mauron delen regelmatig foto’s waarop zij samen gelukkig in de lens kijken. De zangeres staat momenteel ook in de VIVA400-lijst. Nog niet gestemd? Doe dat dan snel hier!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!