Ben je nog op zoek naar een leuk sinterklaascadeau?

sinterklaascadeau

Geen idee waar je die kleintjes dit jaar nou weer blij mee moet maken op pakjesavond? Zoek niet verder! De Marker Maker van Crayola is fantastisch speelgoed. Je kind kan hiermee zelf stiften maken in elke kleur die je maar kunt bedenken.

In een paar eenvoudige stappen creëren kleine creatievelingen met de Marker Maker stiften naar eigen smaak. In het pakket zitten onder meer flesjes inkt, een mengkaart en stiftonderdelen om maar liefst zestien stiften te maken. Kortom: een compleet laboratorium voor Einsteins in spé. Ze kunnen bovendien hun stiften een persoonlijk tintje geven door ze te voorzien van een naamlabel. En fijn voor ouders: de Marker Maker heeft handige opbergvakken zodat alles snel en gemakkelijk kan worden opgeruimd.

Test: Welk cijfer krijgt de Marker Maker?NIEUW BEELD

Vijf ouders en hun kinderen van hettestpanel.nl mochten uitproberen of de Marker Maker een geslaagd cadeau is. Allemaal gingen ze een middag aan de slag met de set. “Cool dat je de stiften zelf kunt maken en ze doen het ook goed,” vinden Anuska (35) en haar dochter. Ze vonden trouwens het hele proces leuk: “Tot en met het opplakken van de stickers.” Mama Viola (37) en dochter geven de Marker Maker een 10. “Het is leuk en makkelijk,” is de mening van Viola. “Bovendien is het handig mee te nemen tijdens een bezoek aan oma.”“Het voldoet aan de verwachtingen,” vertelt Fleur (37). “Maar de kinderen moesten wel een beetje worden geholpen.” Een extra pluspunt vindt ze het opbergdoosje dat erbij zit. 

Alle testers vinden de Marker Maker een creatief en vernieuwend product. Ook vinden alle ouders dat het de creativiteit stimuleert. “Dat ze zélf stiften kan maken vindt mijn dochter, in haar eigen woorden, superduper leuk,” aldus Viola.

Voor wie: Kinderen vanaf zes jaar
Adviesprijs: Te koop vanaf € 27,95

Bron testresultaten: hettestpanel.nl