Beschuit met blauwe én roze muisjes: Sanne Vogel bevallen van tweeling

Sanne Vogel

Actrice en regisseur Sanne Vogel is op de valreep van 2019 bevallen van haar tweeling. Op 28 december zette ze een zoon en een dochter op de wereld, zo laat haar agent donderdag weten aan het ANP.

Het jongetje heeft de naam Loewy Bertus gekregen, het meisje draagt de naam Bella Jo. Dubbele namen dus, voor het dubbele geluk dat nét voor de dubbele cijfers #2020 ter wereld kwam. Sanne en haar verloofde Melchior zijn heel gelukkig, aldus haar agent.

Alle rust nodig

De kersverse ouders verlangen nu naar rust. ‘Het gaat goed met moeder en de kinderen, en ze kunnen nu alle rust gebruiken die nodig is voor een gezonde start van het nieuwe jaar.’ Een foto van de twee kleine wondertjes houden we nog tegoed.

Miskraam

Sanne maakte in juli bekend dat ze in verwachting was van een tweeling. Vorig jaar had ze een miskraam na vier maanden zwangerschap.

View this post on Instagram

Afgelopen woensdag waren de baby’s 35 weken! We waren in het ziekenhuis en ze bleken nog steeds heel goed te groeien. Allebei net zo goed als eenlingen van 35 weken. De jongen zelfs boven gemiddeld. Samen wegen ze nu iets meer dan 5 KILO!!! Plus allebei een eigen placenta en vruchtzak, dus je kan je voorstellen dat het momenteel fysiek best pittig is voor mijn lichaam. De babykamer is hartstikke klaar, ook de rest van de ‘verbouwing’ en alles wat anders moest onder invloed van enorme nesteldrang. Ga ik komende weken natuurlijk nog leuke plaatjes van posten!! O ja en zoals je kunt zien, dankzij jullie is het gelukt een tweede identieke rotan wieg te vinden! ❤️❤️We kunnen niet wachten om deze twee mensjes te ontmoeten en ons als gezin terug te trekken in ons paleisje. Nu nog even doorzetten! 💪🏻 #update #babyroom #preggo #tweeling #jongenmeisje #twins #laatsteloodjes gifvrije ecologische krijtverf op de muren van @amazona_ecoverf mobieltjes boven de wiegjes @lidorworld

A post shared by Sanne Vogel (@sannevogel) on