Blake Lively onzeker over lichaam na derde kind: ‘Hoe suf is dat in retrospect’

Blake Lively

Na haar bevalling van haar derde kindje, werd Blake Lively (33) behoorlijk onzeker. De actrice laat op Instagram weten dat ze de schuld vooral legt bij grote merken. Waarom? Nou, omdat het aantal maten dat zij aanbieden maar beperkt is.

Blake blikt hierbij terug op toen ze vorig jaar januari te gast was in de talkshow van Jimmy Fallon. De actrice, die drie maanden ervoor was bevallen, kon naar eigen zeggen geen goede outfit vinden omdat merken en winkels niets voor haar hadden. ‘Het is geen goede boodschap voor vrouwen wanneer hun lichamen niet passen in wat merken aanbieden’, schrijft Blake, die drie kinderen heeft met Ryan Reynolds.

Blake Lively onzeker

De actrice omschrijft het als vervreemdend en verwarrend. ‘Ik zou willen dat ik me net zo zelfverzekerd voelde als nu, een jaar later. Dat lichaam heeft me een baby gegeven en produceerde al het voedsel van die baby. Wat een prachtig wonder. Maar in plaats van dat ik me trots voelde, voelde ik me onzeker. Alleen maar omdat ik niet in kleren paste. Hoe suf is dat in retrospect.’

Meer maten

Blake is daarom blij dat influencers als Katie Sturino modemerken oproepen een bredere selectie van maten aan te bieden. ‘Ze herinnert me eraan dat we allemaal aan de merken waarvan we houden kunnen vragen om het beter te doen.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!