Bye bye belly! Chrissy Teigen bevallen van tweede kindje

chrissy teigen bevallen

Chrissy Teigen en John Legend zijn ouders geworden van een tweede kind. Het model kondigde de komst van de baby donderdagochtend aan via Twitter. ‘Somebody’s herrrrre!’ schreef ze bij een serie emoji’s van een babyflesje.

Naam kiezen is lastige taak

Chrissy en John maakten eerder al bekend dat de baby een jongetje is. Welke naam het ventje heeft gekregen, is nog niet bekend. ‘Zelfs toen we onze dochter Luna kregen, besloten we pas op het laatste moment hoe ze zou gaan heten,’ zei Chrissy eerder. “En voor een jongetje vinden we het nog lastiger om een leuke naam te bedenken. Ik denk dat we hem eerst moeten zien voordat we hem een naam geven.”

We want more!

Dochter Luna is inmiddels twee jaar oud. En met de komst van een zoon is het gezin nog niet compleet. John en Chrissy willen graag een derde kindje, zo kondigde Chrissy in maart al aan.

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

https://www.magazine.nl/abonnement/viva

Beeld: Hollandse Hoogte
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.