Belachelijk: celebkinderen en hun dure designerkleding

Kinderen van celebs worden soms net zo interessant gevonden als de ster zelf en dus vinden papa en mama het maar wat belangrijk dat hun telg er goed uitziet. Dit wordt echter niet aan het toeval overgelaten en dus worden de celebkinderen in designerkleding gehesen. De prijzen daarvan zijn soms echter be-lach-e-lijk!

Designeroutfits zijn niet meer dan normaal voor de jongste telg van David en Victoria Beckham, Harper Seven. Tijdens de modeshow van de Spice Girl verscheen het meisje dan ook in een jurkje van van Bonpoint van €162,- en Chloé ballerina’s van over de honderd euro. De 3-jarige Harper is volgens haar sexy vader al een echt stijlicoon en zou iedere dag haar eigen kleding uitkiezen. Tsja, wat wil je met zo’n uitgebreide garderobe…

Terwijl wij de outfit van Harper al aan de dure kant vinden, maakt North West het helemaal bont – letterlijk en figuurlijk. De 1,5 jaar oude dochter van glamourkoppel Kim en Kanye verscheen bij de modeshow van haar vader in een bontjasje van 3500 dollar, wat neerkomt op meer dan drieduizend euro (!). Ja, je leest het goed, haar jas is duurder dan het gemiddelde maandsalaris hoog is! De Dr. Martens aan haar kleine kindervoeten halen het gemiddelde van haar outfit gelukkig wat naar beneden, deze hebben de schappelijke prijs van €85,-.

En dan te bedenken dat de koters nog geen één keer in de media zijn gespot in dezelfde outfits…