Chiara Ferragni is in verwachting van haar tweede kindje

Chiara Ferragni

Chiara Ferragni stond als The Blonde Salad aan de wieg van het influencer-tijdperk. Binnenkort staat ze aan een heel andere wieg: ze is in verwachting van haar tweede kindje. 

De Italiaanse influencer deelt het blijde nieuws via Instagram. Zoontje Leoncino, die met zijn blonde krullen en blauwe kijkers een spitting image van zijn moeder is, houdt daar een foto van de echo van zijn aanstaande broertje of zusje omhoog. “Ons gezin wordt groter. Leo wordt een grote broer”, schrijft Chiara in de begeleidende tekst.

Tranen na de bevalling

Samen met man Fedez beviel ze in 2018 van Leoncino. Na de bevalling deelde ze een ,voor haar doen, opvallend ‘echte’ foto. Geen gestileerd plaatje, maar de tranen die vrijkwamen na de zware bevalling. “Dit zijn de beste tranen die ik ooit heb gehuild. Het was een lange bevalling en ik was kapot, maar dit ervaren met de liefde van mijn leven naast me sleepte me er doorheen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen. @susandalstra