Deze te schattige babylakens wil je hebben

Heel je babykamer staat waarschijnlijk al vol met lieve, snoezige accessoires. Alleen dat babybedje, dat ziet er nog zó kaal uit. Deze handgemaakte lakens brengen daar verandering in!

Ontwerpster Anna verbaasde zich dat er alleen maar saaie, witte lakens te koop waren voor haar pasgeboren baby. Daar leg je je kindje toch niet met plezier op? Daarom ging ze zelf aan de slag en bracht vijf verschillende designs uit onder het merk My little love. Het merk is geheel ecologisch en maakt gebruik van honderd procent gecertificeerd organisch katoen. Zo is je ledikantje niet alleen super schattig, maar ook nog eens vegan!

De lakens zijn hier te koop.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!