Disneyland Paris is jarig! Feest je mee?

disneyland paris

Disneyland Paris bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden! Met een heel nieuw programma is het attractiepark in Parijs nu nóg meer fun. VIVA Mama ging er vast heen en testte de highlights.

Highlight 1: Disney Stars on Parade

Is het wat? Yes, de nieuwe feestelijke parade neemt je in acht hoofdstukken mee door de wereld van Disney. De wagens zijn spectaculairder dan ooit: voor de jongens zijn er de helden uit ‘Toy story’ en ‘Jungle Book’ en voor de meisjes een speciale ode aan de Disney-prinsessen én natuurlijk het spektakel stuk: ‘Frozen’-sterren Anna en Elsa op hun sprookjesachtige ijs-koets.

Highlight 2: Disney Illuminations

Is het wat? Deze avondshow, geprojecteerd op het kasteel van Doornroosje, is waanzinnig en ook voor je kleintjes zeker de moeite waard om voor op te blijven. ‘De kleine zeemeermin’, ‘Finding Nemo’, ‘Frozen’ en ‘Beauty and the beast’ komen tot leven in live action-beelden. Eerst is het nog lief en schattig, maar later wordt het echt spannend als ook Jack Sparrow uit ‘Pirates of the Caribbean’ en de Stormtroopers uit ‘Star wars’ op het kasteel opduiken.

Highlight 3: Mickey Happy Anniversary-show

Is het wat? Ja, als je écht een feestje wil bouwen met Mickey & Minnie Mouse, Goofy, Knabbel & Babbel en alle andere Disney-vriendjes, zorg dan dat je front row zit bij deze verjaardagsshow (bij het podium voor het kasteel van Doornroosje). Meezingen en dansen mag! Ook leuk: de speciale Starlit Princess Waltz. Eenzelfde show, maar dan met alle Disney-prinsessen die hun eigen feestje vieren.

Klik hier voor meer info over het jubileum van Disneyland Paris.