Dit waren de reacties op de tweede aflevering van Vier handen op een buik

vier handen op een buik

Dinsdag werd de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Vier handen op een buik uitgezonden bij BNNVARA. In de aflevering volgen we de 18-jarige Cheyenne, die zwanger is van een tweeling.

In Vier handen op een buik krijgen tienermoeders in spe de hulp van bekende Nederlandse vrouwen. In de tweede aflevering is het de taak van Tatum Dagelet om Cheyenne te begeleiden. Cheyenne werd op haar zeventiende zwanger van Kevin, met wie ze een knipperlichtrelatie heeft. Ze woont bij haar moeder en diens vriend.

Zwanger

Cheyenne was wel aan de pil, maar naar eigen zeggen ‘is het een te lichte pil’ voor haar. Als Tatum ernaar vraagt geeft ze toe dat ze er ook niet altijd even streng op was dat ze ‘m innam. ‘Ik ben gewoon heel slordig in dat soort dingen, dat is niks voor mij,’ zegt Cheyenne, die overigens niet van plan is na haar bevalling weer snel zwanger te raken. ‘Als ik bevallen ben, laat ik er gelijk een spiraal erin douwen.’

Vader

De communicatie tussen Cheyenne en Kevin verloopt niet altijd even soepel. Tatum wil het stel helpen om het onderlinge contact aan te pakken, en regelt een afspraak bij een relatietherapeut. ‘Op je achttiende al bij de relatietherapeut zitten. Dat is ook een soort lifegoal,’ is een van de reacties op Twitter.

Twitter

De situatie van Cheyenne en Kevin kan sowieso op veel reacties rekenen op Twitter; de een wat positiever dan de ander…

Maar niet alleen de situatie van het jonge stel is voer voor Twitteraars, ook de wenkbrauwen van de vriendin van Cheyenne leveren reacties op.

Cheyenne en Kevin hebben inmiddels zelf door middel van een tweet gereageerd op alle reacties.

De aflevering terugkijken? Dat kan hier.

Wil je niets meer missen van VIVA Mama? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 4 nummers voor maar € 9,95 of 8 nummers voor € 19,95.

Bron Twitter, BNNVARA | Beeld still uit aflevering