Jeetjemineetje: deze influencer doet haar gender reveal met een scheetje

gender reveal scheetje

Een beetje aanstaande moeder doet niet meer zonder: gender reveal parties zijn het nieuwe normaal geworden. Dat gaat van het doorsnijden van een taart en het kapotslaan van piñata’s tot aan powerranger-gevechten en ballonnen en vuurwerk. Paige Ginn gaat nog een scheetje stapje verder. Maak kennis met het gender reveal-scheetje.

Het gender reveal scheetje

Het is heel simpel: je trekt je broek naar beneden, doet blauw (of roze) poeder tussen je billen en laat een scheetje. Hiermee blaast, of pruttelt, Paige Ginn als het ware het heugelijke nieuws de wereld in. En toegegeven, we kunnen er best om lachen. Met ons overigens meer mensen, want het filmpje is al meer dan een half miljoen keer bekeken.

Saillant detail: het filmpje werd zelfs doorgeplaatst op PornHub. Hihihi. Met geluid aan afspelen!

 

View this post on Instagram

 

Gender Reveal 🍼👶🏻

A post shared by Paige Ginn (@paigeginn) on

Lees ook:
Bedenker van gender reveal party krijgt zelf genderneutraal kind:
‘Ik voel me nu ontzettend schuldig’

De kroon voor meest originele gender reveal ooit ging eerder dit jaar naar naar Shay Mitchell. Zij liet een blauwe en een roze powerranger de strijd om het geslacht uitvechten. Dat leverde hilarische beelden op, die sindsdien al door bijna 7 miljoen mensen bekeken zijn.

 

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.