Hoera: Gigi Hadid is bevallen van een meisje

Gigi Hadid

Afgelopen weekend is Gigi Hadid (25) bevallen van een gezonde dochter. Zij en haar geliefde Zayn Malik (27) delen het blijde nieuws vandaag op Twitter en Instagram.

De bevalling vond afgelopen weekend al plaats. Gigi en Zayn zijn, uiteraard, smoorverliefd op het meisje. “Ons kleine meisje is dit weekend in onze wereld gekomen en heeft ons leven nu al veranderd. Zo verliefd”, schrijft het model.

Dankbaar en trots

Ook One Direction-lid Zayn zweeft op een roze wolk. “Ik probeer onder woorden te brengen hoe ik me voel op dit moment, maar dat lijkt onmogelijk. De liefde die ik voel voor dit piepkleine mensje is groter dan ik kan bevatten. Ik ben dankbaar dat ik haar mag kennen, trots dat ze van mij is en dankbaar voor het leven dat we samen zullen delen.”

 

Is het nu alleen nog afwachten wat de naam van hun kersverse dochter wordt, want die heeft het stel nog niet bekendgemaakt.

Mama Yolanda

Gigi’s Nederlandse moeder Yolanda Hadid deelde een paar dagen voor de bevalling nog een lieve foto waarop ze haar hoofd liet rusten op de buik van haar dochter. “Geduldig wachten tot haar engeltje wordt geboren”, schreef ze erbij.

View this post on Instagram

❤️Waiting patiently for her angel to be born……

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram.
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen. @susandalstra