Heb jij één van deze drie sterrenbeelden? Dan ben jij een geboren moeder

Het is geen geheim dat wij vrouwen af en toe last hebben van zogeheten baby fever… Want hé, die kleintjes zijn toch om op te eten zo zoet? Maar bij sommige vrouwen zit het moedergevoel al van jongs af aan hoog. En zeker bij déze drie sterrenbeelden.

Als de baby begint te huilen, weet jij precies wat hij of zij nodig heeft. Een flesje, een knuffel, een poepluier… Jij doet alles zonder enige moeite. En slapeloze nachten? Dat is iets waar jij je geen zorgen om maakt, want je weet hoeveel je ervoor terugkrijgt. Je bent zorgzaam én hebt oneindig veel energie om dag in dag uit achter je koters aan te rennen. Herkenbaar? Dan heb je vast één van deze sterrenbeelden.

Kreeft

Als Kreeft ben jij één van de meest zorgzame sterrenbeelden. Het is dus ook niet zo gek dat jij tussen dit rijtje staat. Je bent een zorgzame moeder die haar kinderen gehoorzaam, eerlijk en beleefd opvoedt. Later geen gebrek aan normen en waarden dus. Ga zo door, Kreeft 😉

Leeuw

Jij hebt een enorm groot hart gevuld met liefde. Jij zet je kinderen en je partner – maar vooral je kinderen – op nummer 1. Hierdoor vergeet je af en toe jezelf, maar jij vindt het alles waard. Jij bent als liefdevol en (over)beschermend sterrenbeeld de ideale moeder.

Schorpioen

Wanneer jij als Schorpioen van iemand houdt, dan geef jij je hele hart. Je zet je in voor de volle 100% als diegene diep in je hart zit. Jij zorgt er dus voor dat je kinderen geen schrammetjes oplopen en staat voor ze klaar als het nodig is. Daarbij ben je erg geduldig en heb je dus de perfecte kwaliteiten voor een moeder.

Zin in het laatste babynieuws, de zoetste kinderkamers en verrassende winacties? Volg ons op Instagram @vivamama_nl! 

Bron: Beautify | Beeld: iStock