Hét cadeau voor Vaderdag? Meer tijd tijdens papadagen!

Waarom vaders niet langer vaderschapsverlof krijgen, is voor veel mannen nog een raadsel. Ook zij willen graag meer tijd met hun kindje doorbrengen. Pampers snapt dat je deze schaarse tijd het liefst niet besteedt aan luiers verwisselen en komt met nieuwe, makkelijkere luierbroekjes.

Luiers verschonen blijft een tijdrovend klusje. 86 procent van de Nederlandse vaders verschoont dagelijks de luiers van zijn baby. En dat is best veel! Meer ook dan bijvoorbeeld de Duitsers en Spanjaarden.

Met de nieuwe Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes houd je meer tijd over om leuke dingen met je kinderen te doen. De pamper zorgt dat je kindje wel twaalf uur lang droog blijft én stimuleert het maken van nieuwe bewegingen. Moet de luier verschoond worden? Dan kun je eenvoudig de zijkanten open scheuren.

Er mag dan misschien nog wel geen langer vaderschapsverlof zijn, op deze manier maak je van je papadag ook echt een dag vol quality time. En geen gehannes meer met moeilijke luiers!

Wil je niets meer missen van VIVA Mama? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 4 nummers voor maar €9,95 of 8 nummers voor €19,95.

Beeld Shutterstock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!