Na heel wat hints: Hilary Duff inderdaad bevallen van derde kindje

Hilary Duff bevallen BP

Hilary Duff (33) plaatste dit weekend al heel wat hints, maar nu heeft de zangeres het nieuws ook echt bevestigd. De Lizzie McGuire-ster is bevallen van haar derde kindje. En ja, we voelen ons nu stiekem tóch wel een beetje oud.

Op Instagram deelde ze een foto van haar hele gezin.

Hilary Duff bevallen

Het meisje, dat woensdag is geboren, heeft de naam Mae James Bair gekregen. ‘We houden van je, schoonheid’, schrijft ze bij een kiekje waarop ze de pasgeboren baby vasthoudt, omringd door haar man en twee andere kinderen.

Grote zus

De 33-jarige actrice deelde vlak ervoor al een foto van haar dochtertje Banks. ‘Ik ben een grote zus. Aan het nadenken hoe ik me daarover voel’, schreef ze daarbij.

Derde kindje

Hilary maakte in oktober bekend in verwachting te zijn van haar derde kind. Met haar man Matthew Koma kreeg ze in 2018 dochtertje Banks. Met haar ex-man Mike Comrie heeft ze een 9-jarige zoon, Luca.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!