Hilary Duff blij dat zoontje bij bevalling was: ‘Ik wil graag open en eerlijk zijn’

Hilary Duff

Hilary Duff (je weet wel, Lizzie McGuire) is blij dat haar lieftallige zoontje Luca (9) erbij was toen zijn zusje Mae James Bair werd geboren. Dat zei de zangeres in de Informed Pregnancy-podcast. Hilary beviel op 24 maart thuis (lucky her) van haar dochter, die ze kreeg met Matthew Koma. 

Lees ook: Na heel wat hints: Hilary Duff inderdaad bevallen van derde kindje

“Het was belangrijk voor mij dat hij erbij was”, zei Duff over haar Luca. “Omdat ik graag open en eerlijk tegen hem wil zijn over hoe sterk vrouwen eigenlijk zijn, maar ook zodat hij weet hoe een bevalling eruit ziet”. De bevalling duurde niet langer dan drie uur.

‘We houden van je, schoonheid’

Op haar Instagram deelde de actrice (33) een foto van nét na de geboorte. ‘We houden van je, schoonheid’, schrijft ze bij een kiekje waarop ze de pasgeboren baby vasthoudt, omringd door haar man en twee andere kinderen.

(Tekst gaat verder onder de foto) 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff)

Hilary Duff deelde vlak ervoor al een foto van haar dochtertje Banks. ‘Ik ben een grote zus. Aan het nadenken hoe ik me daarover voel’, schreef ze daarbij.

(Tekst gaat verder onder de foto) 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff)

Hilary maakte in oktober bekend in verwachting te zijn van haar derde kind. Met haar man Matthew Koma kreeg ze in 2018 dochtertje Banks. Met haar ex-man Mike Comrie heeft ze een 9-jarige zoon, Luca.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: ANP / Beeld: Getty
Viva's Naomi (28) droomde ooit van een glansrijke carrière als actrice, maar heeft uiteindelijk gekozen voor journalistiek. In haar vrije tijd staat ze graag haar vrouwtje in de sportschool. Is een te grote dierenvriend (bus gemist omdat ze een kat aaide) en heeft een zwak voor roze koeken. En dan vooral in combinatie met Netflix en haar beste vriendinnen.