Wie is jouw favo mom influencer? Breng je stem voor de Dutch Mom Blog Awards uit!

dutch mom blog awards

Op 16 september is het zover: de Dutch Mom Blog Awards 2016. Tijdens deze derde editie presenteren de beste Nederlandse mom influencers zich aan het grote publiek en krijgt blogtalent een podium. Je kunt nu je stem uitbrengen op je favoriete blogger.

VIVA Mama werkt dit jaar voor het eerst samen met de Dutch Mom Blog Awards. “Net als de genomineerde influencers wil ook VIVA Mama alle vrouwen die zwanger of moeder zijn inspireren. Nuchter, eerlijk en met een vleugje humor. En dat sluit mooi aan bij de Dutch Mom Blog Awards,” aldus Kirsten Steenvoort, Brand Manager van VIVA.

Nieuwe locatie

De awardshow vindt dit jaar plaats in museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. “Een logische link,” zegt organisator Esther Buitendijk van Blogstreet, “aangezien het museum voor de eerste keer in zijn bestaan een tentoonstelling speciaal voor kinderen organiseert: Alles Kids. De influencers, marketeers én het museum hebben allemaal dezelfde doelgroep: moeders. Een mooie plek om elkaar te ontmoeten en te inspireren.”

And the nominees are…

In 2015 kwamen ‘The Door in the Wall’, ‘Barts Boekje Junior’, ‘&Suus’ en ‘Famme’ als grote winnaars uit de bus. Dit zijn de genomineerden voor 2016:

Fashion
Elle Milla
Prêt à Pregnant
Quarter Magazine

Lifestyle
Babyccino
CITYMOM
PRCHTG

Parenting
De Huismuts
Kelly Caresse
Wine Up 

Stemmen maar!

Van 15 augustus t/m 14 september kun jij je stem uitbrengen op je favoriete genomineerde influencer via momblogawards.nl. Staat je lievelingsblogger er niet tussen, maar verrijkt diegene wél altijd jouw tijdlijn? Nomineer diegene dan voor een Talent of Instagram Award via info@momblogawards.nl.

Dutchmom_original