Is Lady Gaga zwanger? De zangeres reageert op de geruchten

lady gaga bradley cooper

De geruchtenmolen rondom Lady Gaga draait op volle toeren. Sinds de zangeres samen met Bradley Cooper te zien is in de kaskraker A Star is Born, zijn de twee onderwerp van gesprek. De nieuwste roddel: Gaga zou zwanger zijn.

Lees ook: Lady Gaga verbreekt verloving. Zijn zij en Bradley Cooper verliefd?

Op Twitter bevestigt Lady Gaga inderdaad in blijde verwachting te zijn, maar wel van een ‘baby’ die ze alleen – zónder geliefde – gemaakt heeft. ‘Geruchten dat ik zwanger ben? Ja hoor, ik ben zwanger van #LG6’, schrijft ze. Hiermee verwijst ze naar haar zesde studio-album dat blijkbaar in aantocht is.

Het werd weer eens tijd

Fans reageerden uitgelaten op het muzieknieuws. Het laatste album van de 32-jarige stamt alweer uit 2016. Ze werkte de afgelopen anderhalf jaar voornamelijk aan A Star Is Born. Ze speelde daarin de vrouwelijke hoofdrol en verzorgde de muziek. Het leverde haar een Oscar op voor het nummer Shallow.

GaGa en RiRi?

Gaga zorgde vandaag ook meteen voor geruchten over haar nieuwe werk. Vlak voordat ze de tweet waarin ze het nieuwe album aankondigde verstuurde, ging ze Rihanna en BloodPop volgen. Dat resulteerde in enthousiaste reacties van fans, die meteen speculeerden over een samenwerking met de zangeres en de muziekproducent.

magazine banner

Beeld: ANP
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.